Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 middelgrote tomaten
- 160 gram gehakt
- 2 eetlepels melk
- 20 gram paneermeel
- Beetje kerriepoeder, paprikapoeder en ketjap manis
- Zout en peper
Bereidingswijze van dit recept:
- Was de tomaten met koud water
- Snij een klein stukje van het bovenste gedeelte van de tomaat af
- De tomaat voorzichtig met een theelepeltje uithollen
- Het gehakt mengen met: melk, paneermeel, zout,peper, kerriepoeder, paprikapoeder en ketjap manis (even proeven)
- De tomaten ruim vullen met het op smaak gemaakte gehakt
- Het bovenste gedeelte van de tomaat op de gevulde tomaat leggen
- Zet de tomaten in een ingevette ovenschaal
- De oven op 180 ° Celsius verwarmen, en bak de tomaten gaar in 15 a 20 minuten
- Als ze klaar zijn voorzichtig uit de ovenschaal op een bordje zetten
Serveertip:
- Serveer warme gevulde tomaten als voorgerecht met een stukje toast of stokbrood
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: gehakt, kerriepoeder, ketjap manis, melk, paneermeel, paprikapoeder, tomaten
Was het lekker? Deel dit recept: