Bereidingstijd: 50 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 500 gram kalkoenlapjes
- 250 gram winterwortel
- 200 gram champignons
- 1 rode paprika
- 2 grote uien
- Zout, koriander, gemberpoeder en djinten
- Olie
- 2 eetlepels rozijnen
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de kalkoenlapjes in blokjes
- En vermeng dit met zout, koriander, gemberpoeder, djinten
- Schil en snij de winterwortel in blokjes
- Snij de uien, paprika in blokjes, de champignons in schijfjes
- Olie in de pan doen en het vlees hierin bruin bakken
- Voeg de uien, en winterwortel toe
- Vervolgens de champignons en de paprikablokjes erbij doen
- Als laatste de rozijnen toevoegen
- Leg een deksel op de pan, en laat dit zachtjes garen (ongeveer 20 minuten)
- Eventueel iets bouillon erbij doen (let er op dat het niet droog kookt)
Serveertip: