(Ge) bakkerij

Appelflapjes

Bereidingstijd 35 minuten Benodigdheden voor deze lekkernij 4 plakjes bladerdeeg 1  middelmaat friszure handappel 2 eetlepels rozijnen 1 schepje suiker 1 theelepel custardpoeder Halve theelepel kaneel Kristalsuiker Bereidingswijze voor deze lekkernij De rozijnen 30 minuten wellen in een beetje water […]

Bekijk recept »

Boterkoek

Bereidingstijd voor de boterkoek: 40 minuten Uitkomst 12 tot 15 boterkoekpunten Benodigdheden voor dit gebak: Springvorm met een diameter van 24 centimeter 200 gram roomboter 220 gram bloem 200 gram suiker 1 ei Theelepel citroenrasp Bereidingswijze van de boterkoek: Boter 60 minuten op […]

Bekijk recept »

Oma’s cake

Benodigdheden voor deze cake: Cakeblik 200 gram boter 200 gram basterdsuiker 200 gram cakemeel 4 eieren Bereidingswijze voor deze cake: De roomboter gedurende 1 uur op kamertemperatuur laten komen Verwarm de oven voor op 145 o C Doe de zachte […]

Bekijk recept »

Soezen bakken

Bereidingstijd: 30 minuten Benodigdheden voor dit recept: 2 dl halfvolle melk 100 gram boter 100 gram bloem 4 stuks eieren Beetje zout Bereidingswijze voor dit gerecht: De melk, zout en de boter langzaam aan de kook brengen Bloem er met […]

Bekijk recept »