Kabeljauwfilet op Veluwse wijze

Bereidingstijd 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 moten kabeljauw van 150 gram
  • Klontje roomboter
  • 1 ei
  • Paneermeel
  • Zout en peper

Bereidingswijze voor dit gerecht:

  1. Klop het ei los in een schotel en doe de paneermeel in een andere schotel
  2. De kabeljauwfilets met zout in peper inwrijven
  3. Haal de kabeljauwfilets door het ei en vervolgens door de paneermeel
  4. De roomboter in de koekenpan verwarmen en de kabeljauwfilets aan beide kanten zachtjes bruin bakken
  5. Reken voor de baktijd gemiddeld 5 a 6 minuten per kant (afhankelijk van de dikte van de moten

Serveertip:

 

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *