Bereidingstijd 15 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 moten kabeljauw van 150 gram
- Klontje roomboter
- 1 ei
- Paneermeel
- Zout en peper
Bereidingswijze voor dit gerecht:
- Klop het ei los in een schotel en doe de paneermeel in een andere schotel
- De kabeljauwfilets met zout in peper inwrijven
- Haal de kabeljauwfilets door het ei en vervolgens door de paneermeel
- De roomboter in de koekenpan verwarmen en de kabeljauwfilets aan beide kanten zachtjes bruin bakken
- Reken voor de baktijd gemiddeld 5 a 6 minuten per kant (afhankelijk van de dikte van de moten
Serveertip:
- Serveer de kabeljauw op Veluwse wijze bij geglaceerde worteltjes met aardappelpuree
- Om het af te maken met mosterdsaus
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Was het lekker? Deel dit recept: