Bereidingstijd: 25 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks kipfilet à 125 gram
- 1 bol van 125 gram mozzarella
- Mosterd
- Zout, peper, paprikapoeder
- Bloem en boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de kipfilet aan een kant in, en klap deze open
- De open gesneden kipfilets dun insmeren met fijne mosterd
- Snij de mozzarella in reepjes en leg deze in de open gesneden kipfilet
- De kipfilet dichtvouwen, en deze inwrijven met zout, peper, en paprikapoeder
- Vervolgens de kipfilet om en om in de bloem drukken
- Verwarm de boter in een koekenpan, en bak de kipfilet zachtjes aan beide kanten gaar
Serveertip:
Serveer kipfilet gevuld met mozzarella met patat frites en frisse Hollandse salade
Categorie: Kip- en eiergerechten
Ingrediënten: bloem, kipfilet, mosterd, mozzarella, paprikapoeder
Was het lekker? Deel dit recept: