Kipfilet gevuld met mozzarella

Bereidingstijd: 25 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks kipfilet à 125 gram
  • 1 bol van 125 gram mozzarella
  • Mosterd
  • Zout, peper, paprikapoeder
  • Bloem en boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de kipfilet aan een kant in, en klap deze open
  2. De open gesneden kipfilets dun insmeren met fijne mosterd
  3. Snij de mozzarella in reepjes en leg deze in de open gesneden kipfilet
  4. De kipfilet dichtvouwen, en deze inwrijven met zout, peper, en paprikapoeder
  5. Vervolgens de kipfilet om en om in de bloem drukken
  6. Verwarm de boter in een koekenpan, en bak de kipfilet zachtjes aan beide kanten gaar

Serveertip:

Serveer kipfilet gevuld met mozzarella met patat frites en frisse Hollandse salade

Categorie: Kip- en eiergerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *