Bereidingstijd: 45 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 16 stuks middelgrote aardappelen
- 300 gram gehakt half om half
- 1 ei, zout, peper, nootmuskaat, 1 theelepel mosterd en bieslook
- 30 gram paneermeel
- Boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Het gehakt vermengen met ei, peper, nootmuskaat, mosterd, zout en gehakte bieslook
- Schil de aardappelen en deze zorgvuldig wassen
- Snij de aardappelen door de midden, en hol deze uit met een pom parisienne boor
- De uitgeholde aardappelen 10 minuten koken in water
- Vervolgens deze vullen met het op smaak gemaakte gehakt
- Boter in een koekenpan verwarmen, en de gevulde aardappelen hierin aan beide kanten bakken
- Leg een deksel op de pan, en zorg ervoor dat dit langzaam gaart
Serveertip:
- Serveer gevulde aardappel met: doperwten, witte bonen en zilveruitjes
Categorie: Aardappelbereidingen, Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: aardappel, bieslook, ei, gehakt, mosterd, nootmuskaat, pannermeel boter, peper, zout
Was het lekker? Deel dit recept: