Gevulde aardappel

Bereidingstijd: 45 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 16 stuks middelgrote aardappelen
  • 300 gram gehakt half om half
  • 1 ei, zout, peper, nootmuskaat, 1 theelepel mosterd en bieslook
  • 30 gram paneermeel
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Het gehakt vermengen met ei, peper, nootmuskaat, mosterd, zout en gehakte bieslook
  2. Schil de aardappelen en deze zorgvuldig wassen
  3. Snij de aardappelen door de midden, en hol deze uit met een pom parisienne boor
  4. De uitgeholde aardappelen 10 minuten koken in water
  5. Vervolgens deze vullen met het op smaak gemaakte gehakt
  6. Boter in een koekenpan verwarmen, en de gevulde aardappelen hierin aan beide kanten bakken
  7. Leg een deksel op de pan, en zorg ervoor dat dit langzaam gaart

Serveertip:

Categorie: Aardappelbereidingen, Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *