Bereidingstijd is 4 x 3 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 7 eieren
- 2 eetlepels room
- Zout en peper
- 4 plakken belegen kaas
Bereidingswijze:
- Breek de eieren in een schaal en voeg hierbij zout en peper
- Klop de eieren los en voeg de room toe aan het losgeklopte eimengsel
- Neem een koekenpan en zet deze op een laag vuurtje
- Klontje boter in de pan laten smelten en 1/4 deel van het eimengsel in de pan doen
- Als het ei bijna is gestold een plak belegen kaas erop leggen
- In de pan het gebakken ei dubbel klappen
- Nog even door verwarmen en deze direct uitserveren
Serveertip:
- Serveer deze omelet op een een boterham of bij de lunch
- Ook lekker als vleesvervanger bij spinazie
Categorie: Kip- en eiergerechten, Vlees- en visbereidingen
Was het lekker? Deel dit recept: