Kaasomelet

Bereidingstijd is 4 x 3 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 7 eieren
  • 2 eetlepels room
  • Zout en peper
  • 4 plakken belegen kaas

Bereidingswijze:

  1. Breek de eieren in een schaal en voeg hierbij zout en peper
  2. Klop de eieren los en voeg de room toe aan het losgeklopte eimengsel
  3. Neem een koekenpan en zet deze op een laag vuurtje
  4. Klontje boter in de pan laten smelten en 1/4 deel van het eimengsel in de pan doen
  5. Als het ei bijna is gestold een plak belegen kaas erop leggen
  6. In de pan het gebakken ei dubbel klappen
  7. Nog even door verwarmen en deze direct uitserveren

Serveertip:

  • Serveer deze omelet op een een boterham of bij de lunch
  • Ook lekker als vleesvervanger bij spinazie

Categorie: Kip- en eiergerechten, Vlees- en visbereidingen
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *