Bereidingstijd: 40 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 350 gram macaroni
- 225 gram diepvries spinazie ( deelblokjes )
- 150 gram roerbakgroente ( Italiaanse )
- 1 teentje knoflook
- Zout, peper, oregano en basilicum
- 1/4 liter melk
- 20 gram maizena
- 100 geraspte kaas
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit gerecht:
- Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing in ruim water en zout
- Bak de roerbakgroente in de olijfolie, met de knoflook, peper, oregano en basilicum
- Maak de diepvries spinazie warm en voeg de melk toe
- Bind de verwarmde spinazie af met maizena ( maizena en een beetje achtergehouden melk )
- Als de macaroni bijna gaar is, deze op een vergiet laten uitlekken
- Vervolgens alle door elkaar mengen
- Vet een ovenschaal in met boter, en doe alles in de ovenschaal
- Strooi de geraspte kaas erover
- Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 175 o c gedurende 20 minuten
Serveertip:
- Serveer de macaronischotel met tomatensalade
Categorie: Eenpansgerechten
Ingrediënten: basilicum, kaas, knoflook, macaroni, maizena, melk, olijfolie, oregano, roerbakgroente, spinazie
Was het lekker? Deel dit recept: