Boerenomelet

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 8 eieren
  • 150 gram magere spekreepjes
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 150 gram champignons
  • Zout en peper
  • Scheutje kookroom
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de ui in kleine ringen
  2. Was de champignons zorgvuldig en snij deze in plakjes
  3. De paprika doorsnijden, van zaden ontdoen, en in blokjes snijden
  4. De eieren loskloppen in een kom, zout en peper en room toevoegen
  5. De ui en de spekjes met een beetje boter bakken in een koekenpan
  6. De gesneden paprika toevoegen
  7. Vervolgens het losgeklopte ei erbij doen
  8. Op een zacht vuurtje het geheel laten stollen
  9. Snij de boerenomelet in vier gelijke delen

Serveertip:

  • Garneer een bordje met verse sla en tomaat
  • Serveer de boerenomelet op een geroosterde sneetje witbrood

Categorie: Kip- en eiergerechten
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *