Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 400 gram kipfilet
- 200 gram champignons
- 200 gram uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 blikje perziken
- Ketjap, sambal, zout, paprikapoeder
- Olijfolie
- 1 eetlepel maizena
Bereidingswijze van dit recept:
- De kipfilet in blokjes snijden en deze vermengen met peper en zout
- Snij de uien, knoflook en de champignons
- Bak de kipblokjes met de ui, knoflook en de champignons in olijfolie
- Voeg de tomatenpuree. ketjap en de sambal toe
- Vervolgens een beetje sap van de perziken, en de gesneden perziken toevoegen
- Water erbijdoen, vervolgens 10 minuten laten pruttelen
- Eventueel een beetje afbinden tot een saus dikte, gebruik hiervoor aangemaakte maizena
Serveertip:
- Kip pilav serveren met basmatirijst en fijne doperwtjes
Categorie: Kip- en eiergerechten
Ingrediënten: basmatirijst, champignons, doperwten, ketjap, kipfilet, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, perziken, sambal, tomatenpuree, uien
Was het lekker? Deel dit recept: