Kipdijenfilet met rozijnen

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks kipdijenfilets
  • Zout, peper, paprikapoeder en Provençaalse kruiden
  • Boter en bloem
  • 4 eetlepels rozijnen

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Zet de rozijnen 4 uur van te voren in koud water
  2. Wrijf de kipdijenfilets in met zout, peper, paprikapoeder en Provençaalse kruiden
  3. Haal de kipdijenfilets door de bloem
  4. Doe boter in de pan, en bak de kipdijenfilets zachtjes aan beide kanten bruin
  5. Giet het water van de rozijnen, en bak deze op het allerlaatste moment nog even mee

Serveertip:

  • Serveer de gaar gemaakte kipdijenfilets met de rozijnen
  • Serveer kipdijenfilets met fijne doperwtjes en rijst

Categorie: Kip- en eiergerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Eén reactie op Kipdijenfilet met rozijnen

  1. Brigitte op 26 april 2011 om 22:24

    Hallo, Mooie receptjes zag deze website door Kath en dert was echt benieuwd is de moeite waard. Een probleem dat wit op dat bleekgroen kan ik niet lezen alleen als ik er met de muis overga kan ik het lezen. Leuke site trouwens. Groetjes.

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *