Bereidingstijd: 45 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 500 gram kipfilets
- 200 gram uien
- 150 gram winterwortel
- 150 gram paprika
- 150 gram prei
- 100 gram champignon
- 100 gram komkommer
- 100 gram taugé
- Olijfolie
- Gemberpoeder,knoflook, zout, peper, en ketjap
- 2 dl kippenbouillon
- Aardappelmeel
Bereidingswijze van dit gerecht:
- Snij de kipfilet in reepjes, en vermeng deze met zout en peper
- Snij alle groente ( niet te fijn ) was deze en leg dit op een vergiet
- Bereid dit gerecht in een wok
- Bak de uien met de knoflook, gemberpoeder en in de olijfolie
- Voeg de kippenreepjes met ketjap toe
- Bak de rest van de groente ( behalve de taugé )op een hoog vuur mee
- Als laatste de taugé er bij doen
- Doe nu de kippenbouillon erbij ( water met een bouillonblokje )
- En laat dit 15 minuten sudderen
- Bind het geheel af met een beetje aardappelmeel
Serveertip:
- Serveer tjap tjoi met witte rijst of mihoen
Categorie: Kip- en eiergerechten
Ingrediënten: aardappelmeel, champignons, gemberpoeder, ketjap, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, mihoen, olijfolie, paprika, prei, rijst, tauge, uien, winterwortel
Was het lekker? Deel dit recept: