Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 8 eieren
- 4 eetlepels mayonaise en 1 theelepeltje mosterd
- 4 plakjes schouderham
- Zout, peper, kerrie, bieslook en room
Bereidingswijze van dit recept:
- Kook de eieren 10 minuten in ruim kokend water
- Laat ze vervolgens in koud water schrikken en 10 minuten afkoelen
- De hard gekookte eieren pellen, en in kleine reepjes snijden
- Snij de ham in kleine stukjes, en roer deze door de gesneden eieren
- Maak een sausje van mayonaise, room, mosterd, zout, peper, kerrie, en bieslook
- Vermeng het sausje door de eieren en ham
Serveertip:
- Serveer eiersalade op een sneetje brood
- Eiersalade op een toastje, smaakt heerlijk bij een glaasje wijn
- Eiersalade bij de barbecue
Categorie: Salades
Ingrediënten: bieslook, eieren, kerrie, mayonaise, mosterd, ontbijtspek, schouderham
Was het lekker? Deel dit recept: