Eiersalade

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 8 eieren
  • 4 eetlepels mayonaise en 1 theelepeltje mosterd
  • 4 plakjes schouderham
  • Zout, peper, kerrie, bieslook en room

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Kook de eieren 10 minuten in ruim kokend water
  2. Laat ze vervolgens in koud water schrikken en 10 minuten afkoelen
  3. De hard gekookte eieren pellen, en in kleine reepjes snijden
  4. Snij de ham in kleine stukjes, en roer deze door de gesneden eieren
  5. Maak een sausje van mayonaise, room, mosterd, zout, peper, kerrie, en bieslook
  6. Vermeng het sausje door de eieren en ham

Serveertip:

  • Serveer eiersalade op een sneetje brood
  • Eiersalade op een toastje, smaakt heerlijk bij een glaasje wijn
  • Eiersalade bij de barbecue

Categorie: Salades
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *