Bloemkoolstamppot

Bereidingstijd: 40 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 kilo aardappels (netto gewicht)
  • 700 gram bloemkool
  • 1 rode ui
  • Boter
  • Zout en nootmuskaat
  • 1 eetlepel geraspte kaas
  • 1 theelepel kerrie
  • Bieslook

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Maak van de aardappels een luchtige aardappelpuree
  2. Snij de rode ui in klein stukjes,en bak deze in een beetje boter
  3. Maak de bloemkool schoon in kleine roosjes
  4. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar, en roer deze voorzichtig door de aardappelpuree
  5. Vervolgens de gebakken rode ui toevoegen
  6. Maak de bloemkoolstamppot op smaak met zout, kerrie en nootmuskaat
  7. Als laatste de bieslook en de geraspte kaas toevoegen

Serveertip

Categorie: Stamppotten
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Eén reactie op Bloemkoolstamppot

  1. Conny op 10 februari 2017 om 18:32

    Was echt heerlijk en ga het zeker meer maken

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *