Bereidingstijd: 40 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 kilo aardappels (netto gewicht)
- 700 gram bloemkool
- 1 rode ui
- Boter
- Zout en nootmuskaat
- 1 eetlepel geraspte kaas
- 1 theelepel kerrie
- Bieslook
Bereidingswijze van dit recept:
- Maak van de aardappels een luchtige aardappelpuree
- Snij de rode ui in klein stukjes,en bak deze in een beetje boter
- Maak de bloemkool schoon in kleine roosjes
- Kook de bloemkoolroosjes beetgaar, en roer deze voorzichtig door de aardappelpuree
- Vervolgens de gebakken rode ui toevoegen
- Maak de bloemkoolstamppot op smaak met zout, kerrie en nootmuskaat
- Als laatste de bieslook en de geraspte kaas toevoegen
Serveertip
- Serveer de bloemkoolstamppot met gestoofde zalmmootjes
Categorie: Stamppotten
Ingrediënten: aardappelen, bieslook, bloemkool, geraspte kaas, kerrie, nootmuskaat, rode uien
Was het lekker? Deel dit recept:
Was echt heerlijk en ga het zeker meer maken