Bereidingstijd: 45 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1000 gram aardappelen ( netto gewicht )
- 2 stuks vleestomaten
- 1 rode paprika en 1 groene paprika
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram champignons
- 200 gram uien
- zout en peper
- 100 gram grillham
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit recept:
- Maak van de aardappelen een luchtige aardappelpuree
- Snij de tomaten, champignons, uien, en paprika,s in blokjes
- Hak de teentjes knoflook in klein stukjes
- Snij de grillham in reepjes
- Doe olie in een pan en bak hierin als eerste: uien en knoflook
- Vervolgens champignons, paprika en tomaten (eventuele het vocht afgieten)
- Stamp de gaar gebakken groente door de aardappelpuree
- Roer de hamreepjes erdoor, en maak de stamppot op smaak met zout en peper
Serveertip:
- Serveer Italiaanse stamppot met gebakken zalmfilet
Categorie: Stamppotten
Ingrediënten: aardappelen, champignons, grillham, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, uien, vleestomaten
Was het lekker? Deel dit recept:
hallo;
ik heb een vraag voor hoeveel pers,
is dit recept
Beste Henri
Alle recepten van kokenmetkoos zijn voor vier personen
Dan ben ik uitgegaan van middelgrote eters.
Vriendelijke groeten,
Koos