Bereidingstijd: 15 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 galiameloen
- 1 sinaasappel
- 1 borrelglaasje witte port
- 1 eetlepel suiker
Bereidingswijze van dit recept:
- Halveer de meloen, en verwijder met een lepel de zaden
- Snij het vruchtvlees van de schil, en maak van het vruchtvlees mooie partjes
- Vermeng de partjes vruchtvlees met suiker en witte port
- Snij de sinaasappel door midden, en gebruik de ene helft voor schijfjes als garnering
- Gebruik van de ander helft om uit te persen en over de meloencocktail te sprenkelen
- Garneer de meloencocktail in een glazen coupe
- En garneer deze met een schijfje sinaasappel
- Zet de cocktail 1 uur in de koelkast
Serveertip:
- Serveer meloencocktail als voorgerecht
- Of zomaar tussendoor op een warme dag
Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: galiameloen, sinaasappels, suiker, witte port
Was het lekker? Deel dit recept: