Meloencocktail

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 galiameloen
  • 1 sinaasappel
  • 1 borrelglaasje witte port
  • 1 eetlepel suiker

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Halveer de meloen, en verwijder met een lepel de zaden
  2. Snij het vruchtvlees van de schil, en maak van het vruchtvlees mooie partjes
  3. Vermeng de partjes vruchtvlees met suiker en witte port
  4. Snij de sinaasappel door midden, en gebruik de ene helft voor schijfjes als garnering
  5. Gebruik van de ander helft om uit te persen en over de meloencocktail te sprenkelen
  6. Garneer de meloencocktail in een glazen coupe
  7. En garneer deze met een schijfje sinaasappel
  8. Zet de cocktail 1 uur in de koelkast

Serveertip:

  • Serveer meloencocktail als voorgerecht
  • Of zomaar tussendoor op een warme dag

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *