Zalmcarpaccio

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 400 gram gerookte Noorse zalm
  • 1/4 krop lollo rosso
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • Peper
  • 12 stuks cherrytomaatjes

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Ontdoe de lollo rosso van harde nerven, en was deze onder koud stromend water
  2. Leg de gewassen lollo rosso op borden, daarop de gerookte Noorse zalm
  3. Maak een dressing van: olijfolie, citroensap en een snufje peper
  4. Sprenkel deze over de gerookte Noorse zalm
  5. Garneer dit voorgerecht af met cherrytomaatjes

Serveertip:

  • Gebruik zalmcarpaccio als voorgerecht

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *