Andijvie op Oosterse wijze

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit recept:

  • 1 kilo andijvie
  • 4 eetlepels kokos
  • 2 dl melk met 2 eetlepels pindakaas
  • Zout en peper
  • 1 eetlepel maizena

Bereidingswijze van dit gerecht:

  1. Snij de andijvie in reepjes van 1 centimeter
  2. Was deze zorgvuldig, en kook deze in 15 minuten beetgaar
  3. Afgieten en uitlaten lekken
  4. Breng de melk met de pindakaas aan de kook
  5. Als dit kookt met een papje van maizena en melk een saus maken
  6. Maak de saus op smaak met zout, peper en kokos
  7. Vermeng de saus door de uitgelekte andijvie
  8. Even goed doorverwarmen

Serveertip:

Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *