Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit recept:
- 1 kilo andijvie
- 4 eetlepels kokos
- 2 dl melk met 2 eetlepels pindakaas
- Zout en peper
- 1 eetlepel maizena
Bereidingswijze van dit gerecht:
- Snij de andijvie in reepjes van 1 centimeter
- Was deze zorgvuldig, en kook deze in 15 minuten beetgaar
- Afgieten en uitlaten lekken
- Breng de melk met de pindakaas aan de kook
- Als dit kookt met een papje van maizena en melk een saus maken
- Maak de saus op smaak met zout, peper en kokos
- Vermeng de saus door de uitgelekte andijvie
- Even goed doorverwarmen
Serveertip:
- Serveer andijvie op oosterse wijze met gekookte aardappelen en gebakken kipfilet
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: andijvie, kokos, maizena, melk, pindakaas
Was het lekker? Deel dit recept: