Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 kilo bleekselderij ( netto gewicht )
- 200 gram achterham
- Geraspte kaas
- 2 teentjes knoflook
- 2 dl melk
- zout, olijfolie en maizena
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de bleekselderij in stukjes van 1 centimeter
- Snij vervolgens de ham in blokjes
- Knoflookteentjes fijn hakken
- Verhit een beetje olijfolie in een wok, en doe de knoflook erbij
- Doe de gesneden bleekselderij erbij, en bak dit in 10 minuten gaar
- Voeg er 2 dl melk aan toe, breng deze aan de kook
- Bind alles af met een beetje maizena, voeg de gesneden ham toe
- Eventueel iets zout toevoegen
Serveertip:
- Garneer bleekselderij met hamsaus: met geraspte kaas
- Serveer er tomatensalade bij
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: achterham, bleekselderij, kaas, knoflook, maizena, melk, olijfolie
Was het lekker? Deel dit recept: