Bleekselderij met hamsaus

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 kilo bleekselderij ( netto gewicht )
  • 200 gram achterham
  • Geraspte kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 dl melk
  • zout, olijfolie en maizena

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de bleekselderij in stukjes van 1 centimeter
  2. Snij vervolgens de ham in blokjes
  3. Knoflookteentjes fijn hakken
  4. Verhit een beetje olijfolie in een wok, en doe de knoflook erbij
  5. Doe de gesneden bleekselderij erbij, en bak dit in 10 minuten gaar
  6. Voeg er 2 dl melk aan toe, breng deze aan de kook
  7. Bind alles af met een beetje maizena, voeg de gesneden ham toe
  8. Eventueel iets zout toevoegen

Serveertip:

  • Garneer bleekselderij met hamsaus: met geraspte kaas
  • Serveer er tomatensalade bij

Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *