Gestoofde koolraap

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 800 gram koolraap (netto gewicht)
  • Zout en peper
  • Boter en suiker

Bereidingswijze voor dit recept:

  1. Schil de koolraap en snij deze in plakken, snij de plakken in blokjes
  2. Verhit de boter in een pan en bak hierin de blokjes koolraap
  3. Let op dat deze niet gaan kleuren
  4. Strooi er zout en peper over, en blus het af met een beetje water
  5. Voeg een schep suiker toe, en laat dit 15 minuten stoven
  6. Giet het vocht eraf en de gestoofde koolraap is klaar

Serveertip:

Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *