Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 800 gram koolraap (netto gewicht)
- Zout en peper
- Boter en suiker
Bereidingswijze voor dit recept:
- Schil de koolraap en snij deze in plakken, snij de plakken in blokjes
- Verhit de boter in een pan en bak hierin de blokjes koolraap
- Let op dat deze niet gaan kleuren
- Strooi er zout en peper over, en blus het af met een beetje water
- Voeg een schep suiker toe, en laat dit 15 minuten stoven
- Giet het vocht eraf en de gestoofde koolraap is klaar
Serveertip:
- Serveer gestoofde koolraap met gekookte aardappelen
- Heerlijk met een beetje geraspte kaas en een stukje gestoofde zalm
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: geraspte kaas, koolraap, suiker
Was het lekker? Deel dit recept: