Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 750 gram roerbakgroente mix met kastanje champignons
- Olijfolie
Roerbaksaus:
- Kerrie, peper, knoflook poeder, gemberpoeder
- 2 dl bouillon ( van een tablet )
- 1 eetlepels maizena
Bereidingswijze van dit recept:
- Olijfolie in een wok verhitten, de groente in 8 minuten knapperig gaarmaken
- Bouillon met kerrie, peper, knoflook en gemberpoeder vermengen
- Vervolgens aan de kook brengen
- Maizena met een beetje water aanmaken, en door de kokende bouillon roeren
- De roerbaksaus door de roerbakgroente roeren
Serveertip:
- Serveer kerst roerbakgroente met vlees of visgerecht en rijst
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: bouillon, gemberpoeder, kerrie, knoflookpoeder, maizena, olijfolie, roerbakgroente
Was het lekker? Deel dit recept:
wij vinden het super