Bereidingstijd: 25 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 kilo spitskool
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 afgestreken eetlepel kerriepoeder
- Olijfolie, zout
Bereidingswijze van dit gerecht:
- Snij de spitskool in zeer kleine reepjes
- Was de gesneden spitskool, en laat deze goed uitlekken op een vergiet
- Snij de ui in blokjes, en de knoflook fijn hakken
- De olijfolie in een wokpan verhitten, de ui en de knoflook bakken
- Vervolgens de spitskool erbij doen
- Strooi de kerriepoeder erover
- Of en toe omroeren
- Als laatste het zout toevoegen
Serveertip:
- Serveer spitskool met kerrie, met rijst en satévlees
Categorie: Groentebereidingen
Ingrediënten: kerriepoeder, knoflook, olijfolie, spitskool, uien
Was het lekker? Deel dit recept: