Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 8 eieren
- 200 gram champignons
- 200 gram uien
- 200 gram prei
- 100 gram wortel
Voor de saus:
- Zout, peper, ketoembar, djahé en djinten
- 2 dl tomatenketchup
- Sambal
- 2 dl kippenbouillon ( water met een bouillonblokje )
- Olijfolie en maizena
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de groente ( niet te fijn ) goed wassen, en uitlaten lekken op een vergiet
- Klop de eieren los
- Wok de groente in een beetje olijfolie
- Voeg het los geklopte ei erdoor, en laat dit stollen
- Maak de saus met alle ingrediënten zoals boven aangegeven
- Gebruik kruiden naar behoefte
- Vermeng de saus met de fou yong hai
- Indoen nodig iets afbinden met maizena
Serveertip:
Serveer Fou yong hai met rijst of met nasi goreng
Categorie: Kip- en eiergerechten
Ingrediënten: bouillon, champignons, djahe, djinten, eieren, ketoembar, maizena, olijfolie, prei, sambal, tomatenketchup, uien, wortelen
Was het lekker? Deel dit recept: