Hangop

Bereidingstijd: 8 uur

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 2 liter karnemelk of 2 liter volle yoghurt

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Neem een schone theedoek zonder wasmiddelresten of wasverzachter
  2. Maak de theedoek nat, en leg deze op een vergiet
  3. Giet de karnemelk op de doek, en laat de karnemelk uitlekken
  4. Schep het gedeelte dat op de doek achterblijft in een kom
  5. Let op dit proces kan wel 8 uur in beslag nemen
  6. Maak de hangop op smaak met vers fruit en honing

Serveertip:

  • Gebruik de op smaak gemaakte hangop als heerlijk fris nagerecht
  • Gebruik aardbeien of rabarber om de hangop lekker te maken
  • U kunt de karnemelk vervangen door volle yoghurt te gebruiken

Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *