Custardvla met warme kersen

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 8 dl melk
  • 50 gram custard
  • 75 gram suiker
  • 1 klein potje kersen
  • 1 eetlepel aardappelmeel

Bereidingswijze van dit recept:

  1. De custard met een beetje koude melk aanmaken
  2. De rest van de melk met de suiker aan de kook brengen
  3. Als de melk bijna kookt de aangemaakte custard er door roeren
  4. Als het kookt deze direct van het vuur nemen
  5. Het potje met rode kersen in een pannetje verwarmen
  6. Als deze heet genoeg is, de aardappelmeel met een beetje koud water aanmaken
  7. En de warme kersen hiermee licht afbinden

Serveertip:

  • Serveer warme custardvla met warme kersen door elkaar
  • Met een beetje rode port door de warme kersen, smaakt dit voortreffelijk

Categorie: Warme nagerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *