Bereidingstijd: 15 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 8 dl melk
- 50 gram custard
- 75 gram suiker
- 1 klein potje kersen
- 1 eetlepel aardappelmeel
Bereidingswijze van dit recept:
- De custard met een beetje koude melk aanmaken
- De rest van de melk met de suiker aan de kook brengen
- Als de melk bijna kookt de aangemaakte custard er door roeren
- Als het kookt deze direct van het vuur nemen
- Het potje met rode kersen in een pannetje verwarmen
- Als deze heet genoeg is, de aardappelmeel met een beetje koud water aanmaken
- En de warme kersen hiermee licht afbinden
Serveertip:
- Serveer warme custardvla met warme kersen door elkaar
- Met een beetje rode port door de warme kersen, smaakt dit voortreffelijk
Categorie: Warme nagerechten
Ingrediënten: aardappelmeel, custard, kersen, melk, suiker
Was het lekker? Deel dit recept: