Aspergesaus

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 dl kookvocht waarin asperges zijn gekookt
  • 100 gram roomboter
  • 1 dl melk
  • Zout, peper en iets citroensap
  • 2 eetlepels  maizena
  • 2 takjes peterselie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Hak de peterselie fijn
  2. Het kookvocht met  boter in een pan aan de kook brengen
  3. Maizena met melk aanmaken
  4. En het kookvocht hiermee afbinden tot sausdikte
  5. Op smaak maken met zout, peper en iets citroensap
  6. Als laatste de fijn gehakte peterselie toevoegen

Serveertip:

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *