Dillesaus (koud)

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 100 gram mayonaise
  • 200 gram yoghurt
  • Zout en peper
  • 1 bosje verse dille of 1 eetlepel gevriesdroogde dille
  • Scheutje witte wijn

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Roer mayonaise en yoghurt door elkaar
  2. Als u verse dille gebruikt deze fijn snijden en wassen
  3. Zout en peper en dille toevoegen
  4. Door elkaar mengen, en tenslotte een scheutje witte wijn toevoegen

Serveertip:

  • Gebruik koude dillesaus bij gebakken kibbeling
  • Deze saus is uitermate geschikt als dipsaus bijvoorbeeld bij rauwe groente

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *