Ravigottesaus

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 3 dl mayonaise
  • 1 lente uitje
  • 1 eetlepel kappertjes
  • Zout. peper en mosterd
  • Tuinkruiden zoals: peterselie, bieslook, kervel en dragon

Bereidingswijze van dit recept:

  1. De mayonaise in een kom doen
  2. Mosterd en zout en peper erdoor roeren
  3. Snij het lente uitje in zeer kleine blokjes
  4. Hak de kappertjes in stukjes
  5. Hak de tuinkruiden fijn
  6. En roer dit alles door de mayonaise

Serveertip:

  • Geef Ravigottesaus met gebakken vis of kibbeling
  • Deze saus kan ook prima bij vleesgerechten en bij de barbecue

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *