Warme kersensaus

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 pot rode kersen (350 gram)
  • 2 dl rode port
  • Citroensap
  • 1 kaneelstokje
  • Maizena

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Giet het sap van de kersen
  2. Doe deze in een pan met een beetje citroensap en een kaneelstokje
  3. Laat dit 15 minuten trekken, verwijder het kaneelstokje
  4. Bind het sap vervolgens iets af met een beetje maïzena
  5. Voeg de kersen toe met de port, en verwarm het even door

Serveertip:

Serveer warme kersensaus bij ijs of bij yoghurtpudding

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *