Bereidingstijd: 35 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1000 gram aardappelen
- 1000 gram diepvries bladspinazie (vers 1500 gram)
- Zout, peper en nootmuskaat
- Mosterd, melk en boter
Bereidingswijze van dit gerecht:
- Maak van de aardappelen een luchtige aardappelpuree
- Verwarm de spinazie ( verse spinazie koken en fijnsnijden )
- En stamp deze door de aardappelpuree
- Stamp dan de spinazie door de aardappelpuree
- Maak de stamppot op smaak met mosterd, peper en nootmuskaat
- Goed door verwarmen en de stamppot is klaar voor consumptie
Serveertip:
- De stamppot opdienen met plakjes rookspek,
- En een sappige Gelderse rookworst
Categorie: Stamppotten
Ingrediënten: aardappelen, bladspinazie, melk, mosterd, spinazie
Was het lekker? Deel dit recept: