Zomerstamppot met sla

Bereidingstijd: 35 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1000 gram aardappelen (netto gewicht)
  • 600 gram sla
  • 2 tomaten
  • 250 gram magere spekreepjes
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Maak van de aardappelen een luchtige aardappelpuree
  2. Snij de sla in reepjes, en was deze zorgvuldig vervolgens uitlaten lekken op een vergiet
  3. Snij de tomaten in kleine blokjes
  4. Bak de magere spekreepjes in een beetje boter
  5. Stamp de sla met de tomaten door de hete aardappelpuree
  6. Als laatste de spekreepjes door de stamppot roeren
  7. Goed doorverwarmen, direct serveren

Serveertip:

  • Serveer zomerstamppot met een braadworstje

Categorie: Stamppotten
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *