Bereidingstijd: 2 1/2 uur
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 400 gram runderpoulet
- 250 gram uienringen
- 50 gram rozijnen
- 1/2 potje zilveruitjes
- 50 gram tomatenpuree
- 200 gram blokjes appel
- Peper, zout, knoflookpoeder
- Bloem
Bereidingswijze van dit recept:
- De runderpoulet vermengen met zout, peper en knoflookpoeder
- Deze aanbakken in een beetje olijfolie
- Tomatenpuree toevoegen
- Afblussen met water, en 2 uur laten sudderen
- Uien bakken in een koekenpan
- Zilveruitjes en rozijnen toevoegen
- Dit door het stoofvlees mengen, en een half uur mee laten pruttelen
- Als laatste de appelblokjes er door heen roeren
- Afbinden met lopend meel ( papje van bloem en water )
Serveertip
- Dit gerecht serveren met aardappelpuree en sperzieboontjes
Categorie: Stoofpotjes
Ingrediënten: appels, bloem, knoflookpoeder, rozijnen, runderpoulet, tomatenpuree, uien, uienringen, zilveruitjes
Was het lekker? Deel dit recept: