Jachtschotel

Bereidingstijd: 2 1/2 uur

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 400 gram runderpoulet
  • 250 gram uienringen
  • 50 gram rozijnen
  • 1/2 potje zilveruitjes
  • 50 gram tomatenpuree
  • 200 gram blokjes appel
  • Peper, zout, knoflookpoeder
  • Bloem

Bereidingswijze van dit recept:

  1. De runderpoulet  vermengen met zout, peper en knoflookpoeder
  2. Deze aanbakken in een beetje olijfolie
  3. Tomatenpuree toevoegen
  4. Afblussen met water, en 2 uur laten sudderen
  5. Uien bakken in een koekenpan
  6. Zilveruitjes en rozijnen toevoegen
  7. Dit door het stoofvlees mengen, en een half uur mee laten pruttelen
  8. Als laatste de appelblokjes er door heen roeren
  9. Afbinden met lopend meel ( papje van bloem en water )

Serveertip

Categorie: Stoofpotjes
Ingrediënten: , , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *