Stoofpotjes

Antilliaanse stoofpot

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram sucadelapjes 2 rode uien 1 rode en 1 groene paprika Olijfolie 2 teentjes knoflook 1 blikje tomatenpuree Zout,  peper en kerrie Basilicum, oregano 2 laurierblaadjes 2 dl rode wijn wijn […]

Bekijk recept »

Bourgondische stoofpot

Bereidingstijd: 2 1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 400 gram runderpoulet 200 gram champignons 150 gram uien 100 gram ontbijtspek 1 theelepel mosterd Half flesje donker bier Zout, paprikapoeder, peper, kerriepoeder. Bloem Bereidingswijze van dit recept: Runderpoulet vermengen met zout, […]

Bekijk recept »

Bretonse stoofpot

Bereidingstijd: 55 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram kalfslapjes 1 grote ui en 1 teentje knoflook 1 rode paprika 2 lente-uitjes Zout, peper. rozemarijn, basilicum en tijm 150 gram tutti frutti 50 gram suiker Aardappelmeel Olie Bereidingswijze van dit […]

Bekijk recept »

Engelse stoofpot

Bereidingstijd: 80 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram hamlapjes 200 gram prei 100 gram champignons 1 flesje donker bier 25 gram boter 25 gram bloem Tijm, peterselie, 1 laurierblaadje, zout en peper 1 blikje tomatenpuree Bereidingswijze van dit recept: […]

Bekijk recept »

Hachee

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit recept: 500 gram runderpoulet 100 gram boter 5 grote uien 75 gram bloem 1 dl azijn 2 laurierblaadjes zout, peper en gemalen kruidnagel Bereidingswijze van dit gerecht: Het vlees vermengen met zout, peper […]

Bekijk recept »

Italiaanse stoofpot

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram runderlappen 2 grote uien 4 tomaten 2 teentjes knoflook 1/2 bleekselderij 1 winterwortel 200 gram champignons 1 groene peper Basilicum, oregano en bieslook 1/2 liter runderbouillon van een tablet Olijfolie […]

Bekijk recept »

Jachtschotel

Bereidingstijd: 2 1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 400 gram runderpoulet 250 gram uienringen 50 gram rozijnen 1/2 potje zilveruitjes 50 gram tomatenpuree 200 gram blokjes appel Peper, zout, knoflookpoeder Bloem Bereidingswijze van dit recept: De runderpoulet  vermengen met zout, […]

Bekijk recept »

Kalkoenstoofpotje

Bereidingstijd: 50 minuten Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram kalkoenlapjes 250 gram winterwortel 200 gram champignons 1 rode paprika 2 grote uien Zout, koriander, gemberpoeder en djinten Olie 2 eetlepels rozijnen Bereidingswijze van dit recept: Snij de kalkoenlapjes in blokjes En […]

Bekijk recept »

Provençaalse stoofpot

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram sukadelapjes 200 gram uien 200 gram winterwortel 200 gram prei 3 stuks tomaten 1 rode paprika 2 teentjes knoflook 100 gram spekreepjes 4 dl rode wijn 1 sinaasappel Tijm, laurier […]

Bekijk recept »

Stoofpotje van Koos

Bereidingstijd: 2  1/2 uur Benodigdheden voor dit gerecht: 500 gram sucadelapjes 250 gram uien 500 gram aardappelen 250 gram sperziebonen 250 gram tomaten Zout, peper,laurier, gemberpoeder 10 stuks gedroogde pruimen 2 dl bouillon 1 dl rode wijn Olijfolie Bereidingswijze van […]

Bekijk recept »