Bereidingstijd: 60 minuten
Benodigdheden voor dit recept:
- 8 stuks kleine drumsticks
- 4 teentjes knoflook
- 2 uien en 2 tomaten
- 4 eetlepels ketjap
- Gemberpoeder, zwarte peper
- Groentebouillonblokje
- Olie
Bereidingswijze van dit gerecht:
- De drumsticks inwrijven met zwarte peper, gemberpoeder en ketjap
- De uien en tomaten in blokjes snijden
- Knoflookteentjes hakken
- Doe de olie in een pan, en bak hierin de drumsticks bruin
- De drumsticks uit de pan halen, vervolgens de uien , knoflook en de tomaten bakken
- Blus dit af met 5 dl water, voeg het bouillonblokje toe
- Leg de drumsticks terug in de pan, voorzichtig omroeren
- En laat het geheel gedurende 30 minuten garen op een zacht vuur
Serveertip:
- Serveer Surinaamse stoofpot met gekookte witte rijst, en komkommersalade
Categorie: Kip- en eiergerechten, Stoofpotjes
Ingrediënten: drumsticks, gemberpoeder, groentebouillon, ketjap, knoflook, olie, tomaten, uien, zwarte peper
Was het lekker? Deel dit recept: