Kalfs-lendelapjes met katenspek

Bereidingstijd: 45 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks kalfs-lendelapjes van 150 gram
  • 75 gram roomboter
  • 8 plakjes katenspek
  • Zout en peper
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl water

Bereidingswijze van dit recept:

  1. De kalfs-lendelapjes met zout en peper prepareren
  2. Omwikkel de kalfs-lendelapjes met katenspek
  3. In een braadpan roomboter verwarmen
  4. En de lapjes zachtjes in de boter om en om bruin bakken
  5. Vervolgens afblussen met 2 dl witte wijn en 2 dl water
  6. Op een zacht vuurtje in 20 minuten afgaren

Serveertip:

Serveer met witlof en Pommes Duchesse

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *