Bereidingstijd: 35 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 grote komkommer of 2 kleine
- 350 gram gehakt
- Zout, peper, kerriepoeder, mosterd en een beetje bieslook
- 1 ei+25 gram paneermeel
Bereidingswijze van dit recept:
- Was de komkommer, en snij deze in de lengte door
- De gehalveerde komkommer uithollen met een pom parisienneboor
- Snij de komkommer in 8 gelijke delen (elke halve komkommer in vieren)
- Het gehakt in een kom doen
- En vermeng dit met ei, paneermeel, zout, peper, kerrie, mosterd en bieslook
- Gebruik de specerijen naar eigen inzicht
- Vul de uitgeholde stukken komkommer ruim op met het aangemaakte gehakt
- Plaats de gevulde stukken komkommer op een ingevette bakplaat
- En plaats deze in een voorverwarmde oven van 175° graden gedurende 25 minuten
- Let op dat het niet te donker wordt, anders afdekken met aluminiumfolie
Serveertip:
- Serveer gevulde komkommer als een warm voorgerecht
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: bieslook, eieren, gehakt, kerriepoeder, komkommer, mosterd, paneermeel
Was het lekker? Deel dit recept: