Gevulde komkommers (warm)

Bereidingstijd: 35 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  •  1  grote komkommer of 2 kleine
  • 350 gram gehakt
  • Zout, peper, kerriepoeder, mosterd en een beetje bieslook
  • 1 ei+25 gram paneermeel

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Was de komkommer, en snij deze in de lengte door
  2. De gehalveerde komkommer uithollen met een pom parisienneboor
  3. Snij de komkommer in 8 gelijke delen (elke halve komkommer in vieren)
  4. Het gehakt in een kom doen
  5. En vermeng dit met ei, paneermeel, zout, peper, kerrie, mosterd en bieslook
  6. Gebruik de specerijen naar eigen inzicht
  7. Vul de uitgeholde stukken komkommer ruim op met het aangemaakte gehakt
  8. Plaats de gevulde stukken komkommer op een ingevette bakplaat
  9. En plaats deze in een voorverwarmde oven van 175° graden  gedurende 25 minuten
  10. Let op dat het niet te donker wordt, anders afdekken met aluminiumfolie

Serveertip:

  • Serveer gevulde komkommer als een warm voorgerecht

Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *