Gevulde tomaten

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 8 kleine trostomaten
  • 150 gram Hollandse garnalen
  • Crème fraise
  • Zout en peper
  • Peterselie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Was de tomaten, en snij van de bovenkant het kapje eraf
  2. Hol de tomaten uit met een theelepel
  3. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper
  4. Maak de Hollandse garnalen aan met en beetje crème fraise
  5. Vul de tomaten met de aangemaakte vulling
  6. Leg het dopje op de kop op de gevulde tomaat en leg hierin ook een beetje vulling
  7. Garneer het af met een takje peterselie

Serveertip:

  • Gevulde tomaten prima voorgerecht, of ook te gebruiken als hapje bij een glaasje wijn

Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *