Bereidingstijd: 20 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 8 kleine trostomaten
- 150 gram Hollandse garnalen
- Crème fraise
- Zout en peper
- Peterselie
Bereidingswijze van dit recept:
- Was de tomaten, en snij van de bovenkant het kapje eraf
- Hol de tomaten uit met een theelepel
- Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper
- Maak de Hollandse garnalen aan met en beetje crème fraise
- Vul de tomaten met de aangemaakte vulling
- Leg het dopje op de kop op de gevulde tomaat en leg hierin ook een beetje vulling
- Garneer het af met een takje peterselie
Serveertip:
- Gevulde tomaten prima voorgerecht, of ook te gebruiken als hapje bij een glaasje wijn
Categorie: Koude voorgerechten
Ingrediënten: creme fraiche, Hollandese garnalen, peterselie, trostomaten
Was het lekker? Deel dit recept: