Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 6 dl bouillon (van een tablet)
- 250 gram Italiaanse roerbakgroentemix
- 2 kleine blikjes tomatenpuree
- 125 gram spekreepjes
- 1 klein potje witte bonen
- Oregano, basilicum, bieslook (vriesdroog) en peper
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit recept:
- 4 eetlepels olijfolie in een pan verwarmen en hierin de spekreepjes bakken
- Vervolgens de roerbakgroente erbij doen, en deze beetgaar wokken
- 5 dl bouillon erbij doen, de tomatenpuree en de witte bonen toevoegen
- Breng dit aan de kook en laat het geheel 15 minuten zachtjes doorkoken
- De soep op smaak maken met oregano, basilicum, bieslook en een beetje peper
Serveertip:
- Deze goed gevulde minestronesoep serveren met vers gebakken ciabatta
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bouillon, italiaanse roerbakgroentemix, olijfolie, oregano, spekreepjes, tomatenpuree, witte bonen
Was het lekker? Deel dit recept:
Hoi Koos, hij is lekker ik heb alleen een klein handje mini penne er bij gedaan en ik had nog een paar trostomaatjes over en erbij gedaan. Ik kijk vaak op je site om ideetjes op te doen
Gr Ab