Bereidingstijd: 70 minuten
Benodigdheden voor dit Recept:
- 2 kippenpoten
- 4 teentjes knoflook
- 2 uien
- 1 bosje selderij
- 150 gram taugé
- 4 stuks eieren
- l ½ liter water
- Kippenbouillonblokjes
- 1 streng mihoen
Bereidingswijze van dit gerecht:
- Maak de uien schoon en snij deze in ringen
- Zet de kippenpoten op met water, knoflook en uien
- En kook deze in 60 minuten gaar
- Haal de gare kippenpoten uit de bouillon
- Haal het gegaarde kippenvlees van de poten en snij deze in blokjes
- De bouillon tot l ½ liter aanlengen en aan de kook brengen
- De taugé, bouillonblokjes en de gesneden selderij erbij doen
- Laat dit 10 minuten zachtjes doorkoken
- Het gegaarde kippenvlees erbij doen
- Ondertussen de eieren hard koken
- De streng mihoen erdoor roeren (niet meer koken)
- De hardgekookte eieren pellen en deze in de soep doen
- De soep is klaar om opgediend te worden
Serveertip:
- Saoto wordt gegeten met gekookte rijst , gebruik 50 gram per persoon
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: eieren, kippenbouillonblokje, kippenpoten, knoflook, mihoen, selderij, tauge, uien, water
Was het lekker? Deel dit recept: