Bereidingstijd: 2 1/2 uur
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 600 gram rundvlees
- 2 kruidnagelen
- 2 laurierblaadjes
- Zout en peper
- Tomatenpuree
- Ui
- 1 teentje knoflook
- 75 gram boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Wrijf het rundvlees in met zout en peper
- Bak de gesneden ui in de boter
- Bak daarna het rundvlees
- De fijn gehakte knoflook en de tomatenpuree toevoegen
- Afblussen met water
- Daarna de laurierblaadjes en de kruidnagel erbij doen
- Dit gedurende 2 1/2 uur laten sudderen
Serveertip:
- Vlaams rundvlees kan met vele groente soorten geserveerd worden
- En met aardappelpuree
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: aardappelpuree, knoflook, kruidnagel, laurierblad, rundvlees, tomatenpuree, uien
Was het lekker? Deel dit recept:
leuke site wie weet ga ik er wat meedoen