Rundvlees op Vlaamse wijze

Bereidingstijd: 2  1/2 uur

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 600 gram rundvlees
  • 2 kruidnagelen
  • 2 laurierblaadjes
  • Zout en peper
  • Tomatenpuree
  • Ui
  • 1 teentje knoflook
  • 75 gram boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Wrijf het rundvlees in met zout en peper
  2. Bak de gesneden ui in de boter
  3. Bak daarna het rundvlees
  4. De fijn gehakte  knoflook en de tomatenpuree toevoegen
  5. Afblussen met water
  6. Daarna de laurierblaadjes en de kruidnagel erbij doen
  7. Dit gedurende 2 1/2 uur laten sudderen

Serveertip:

  • Vlaams rundvlees kan met vele groente soorten geserveerd worden
  • En met aardappelpuree

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Eén reactie op Rundvlees op Vlaamse wijze

  1. suzan op 31 maart 2010 om 12:36

    leuke site wie weet ga ik er wat meedoen

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *