Bereidingstijd: 40 minuten
Benodigdheden voor dit recept
- 1 liter runderbouillon (van een tablet)
- 100 gram bacon
- 100 gram ui
- 100 gram aardappels
- Tomatenpuree
- Oregano en basilicum
- Geraspte oude kaas
- Aardappelmeel
- Zout en peper
- Witte wijn
- Olijfolie
Bereidingswijze voor dit gerecht
- De tomatenpuree in de kokende runderbouillon doen
- Snij de aardappel in kleine blokjes
- Snij de bacon in reepjes en bak deze in olijfolie, met de uien in een pan
- Doe de aardappelblokjes in de bouillon, en kook deze beetgaar
- De uien met de bacon toevoegen
- Op smaak maken met zout en peper
- Als laatste een beetje afbinden met een beetje aardappelmeel
- Voor het serveren de oregano, basilicum en een beetje witte wijn toevoegen
- Garneren met geraspte oude kaas
Serveertip
- Met een knapperig stokbroodje met kruidenboter ?? Heerlijk
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: aardappelen, aardappelmeel, bacon, basilicum, kaas, olijfolie, oregano, runderbouillon, tomatenpuree, uien, witte wijn
Was het lekker? Deel dit recept: