Bereidingstijd: 15 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 sneetjes witbrood
- 2 teentjes uitgeperste knoflook
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de korstjes van de sneetjes witbrood
- Pers 2 teentjes knoflook uit
- Vermeng de knoflook met een beetje olijfolie
- Smeer met een kwast de sneetjes witbrood in met olie en knoflook
- Snij de sneetjes brood in blokjes
- Maak een koekenpan heet op het vuur, en bak hierin de blokjes brood
- Als deze droog en knapperig zijn gebakken aflaten koelen
Serveertip:
- Gebruik de croutons over een salade of in de Franse tomatensoep
- En door elke willekeurige soep zijn deze te gebruiken
- Gebruik in plaats van knoflook eens wat basilicum en peper
Categorie: Salades, Voorgerechten
Ingrediënten: basilicum, knoflook, olijfolie, wit brood
Was het lekker? Deel dit recept: