Croutons maken

Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 sneetjes witbrood
  • 2 teentjes uitgeperste knoflook
  • Olijfolie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de korstjes van de sneetjes witbrood
  2. Pers 2 teentjes knoflook uit
  3. Vermeng de knoflook met een beetje olijfolie
  4. Smeer met een kwast de sneetjes witbrood in met olie en knoflook
  5. Snij de sneetjes brood in blokjes
  6. Maak een koekenpan heet op het vuur, en bak hierin de blokjes brood
  7. Als deze droog en knapperig zijn gebakken aflaten koelen

Serveertip:

  • Gebruik de croutons over een salade of in de Franse tomatensoep
  • En door elke willekeurige soep zijn deze te gebruiken
  • Gebruik in plaats van knoflook eens wat basilicum en peper

Categorie: Salades, Voorgerechten
Ingrediënten: , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *