Heldere wintersoep

Bereidingstijd: 2 1/2 uur

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • Heldere bouillon
  • Bleekselderij
  • Winterwortel
  • Paprika
  • Knolselderij
  • Runderpoulet

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Trek van de runderpoulet een heldere bouillon
  2. Als de bouillon voldoende getrokken is, deze door een doek passeren
  3. Winterwortel, paprika, bleekselderij en knolselderij in blokjes snijden
  4. De gesneden groente aan de bouillon toevoegen
  5. Deze met de runderpoulet 15 minuten meekoken
  6. Op smaak maken met zout en peper, en verse selderij
  7. Als laatste licht afbinden met aardappelmeel

Serveertip

  • Deze soep is zeer geschikt als maaltijdsoep met een stokbroodje

Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *