Gebakken krielaardappelen met spekjes

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 800 gram krielaardappelen (panklaar)
  • 200 gram magere spekblokjes
  • Paprikapoeder
  • Boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Kook de krielaardappelen in een pan met ruim water beetgaar
  2. Giet deze af en laat ze afkoelen (niet te gaar koken)
  3. Bak de spekblokjes met een klein beetje boter in een koekenpan
  4. Schep de gebakken spekjes uit de pan, en bak de krielaardappelen hierin
  5. Voeg de paprikapoeder toe en eventueel iets boter
  6. Bak de krielaardappelen zachtjes bruin, vervolgens de spekjes erbij doen
  7. Voorzichtig door elkaar mengen

Serveertip:

 

Categorie: Aardappelbereidingen
Ingrediënten: , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *