Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 liter krachtige runderbouillon
- 2 stuks dunne pannenkoeken
- Enkele takjes bieslook
- Enkele takjes peterselie
- Zout, peper en aroma
Bereidingswijze van dit recept:
- Gebruik een krachtige runderbouillon
- Bak 2 dunne pannenkoekjes (flensjes)
- Snij de peterselie en de bieslook fijn
- Breng de runderbouillon aan de kook. en maak deze op smaak met zout, peper en aroma
- Snij de pannenkoekjes in klein reepjes
- Voeg de peterselie en de bieslook toe
- Als laatste de reepjes pannenkoek toevoegen (niet meer koken)
Serveertip:
- Serveer de pannenkoeken soep als voorgerecht
- In Oostenrijk is deze beter bekent onder de naam Fritatensoep
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: aroma, bieslook, pannenkoeken, peterselie, runderbouillon
Was het lekker? Deel dit recept: