Zomersoep

Bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 1 liter bouillon
  • 100 gram worteltjes
  • 100 gram bloemkoolroosjes
  • 100 gram doperwtjes
  • 100 gram bleekselderij
  • 1/2 bosje selderij
  • 50 gram vermicelli
  • 100 gram soepballetjes
  • Aardappelmeel

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij debleekselderij in stukjes
  2. Kook de bouillon, en voeg toe de bleekselderij, bloemkoolroosjes, doperwtjes en worteltjes
  3. Voeg de vermicelli toe en de soepballetjes, ongeveer 10 minuten doorkoken
  4. Als laatste de fijn gesneden selderij erbij doen
  5. Op smaak maken met een bouillontablet
  6. Eventueel iets afbinden met aardappelmeel

Serveertip:

  • Zomersoep is een prima voorgerecht met een stukje stokbrood

Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *