Bereidingstijd: 30 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 1 liter bouillon
- 100 gram worteltjes
- 100 gram bloemkoolroosjes
- 100 gram doperwtjes
- 100 gram bleekselderij
- 1/2 bosje selderij
- 50 gram vermicelli
- 100 gram soepballetjes
- Aardappelmeel
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij debleekselderij in stukjes
- Kook de bouillon, en voeg toe de bleekselderij, bloemkoolroosjes, doperwtjes en worteltjes
- Voeg de vermicelli toe en de soepballetjes, ongeveer 10 minuten doorkoken
- Als laatste de fijn gesneden selderij erbij doen
- Op smaak maken met een bouillontablet
- Eventueel iets afbinden met aardappelmeel
Serveertip:
- Zomersoep is een prima voorgerecht met een stukje stokbrood
Categorie: Voorgerechten
Ingrediënten: aardappelmeel, bleekselderij, bloemkoolroosjes, bouillon, doperwten, soepballetjes, vermicelli, wortelen
Was het lekker? Deel dit recept: