Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks kipdijfilet van 125 gram
- 4 halve perzikken (verse of uit blik)
- Zout, peper, paprikapoeder en gemberpoeder
- 8 plakjes ontbijtspek
Bereidingswijze voor dit gerecht:
- Wrijf de kipdijfilets in met zout, peper, paprikapoeder en gemberpoeder
- Leg de filet op zijn kop en druk deze met de handpalm plat
- Leg in de platgedrukte filets een halve perzik en vouw deze dicht.
- Leg de gevulde filets in een met olie ingevette ovenschaal dicht naast elkaar
- Leg per filet 2 plakjes ontbijtspek op de gevulde filets
- De oven voorverwarmen op 175 o C
- Zet de ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven
- Laat de filets 45 minuten garen in de oven
- U kunt de filets opdienen met roomsaus
Serveertip:
- Serveer de gevulde kipdijfilet met roomsaus
- Een heerlijk en compleet menu: met verse sperzieboontjes en gebakken krielaardappeltjes
Categorie: Kip- en eiergerechten
Was het lekker? Deel dit recept:

