Bereidingstijd: 15 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 2 1/2 dl mayonaise of fritessaus
- 3 teentjes knoflook
- 1 klein uitje
- Een beetje zout, peper, mosterd en suiker
- 1 eetlepel room en een beetje gehakte peterselie
Bereidingswijze van dit recept:
- Hak de teentjes knoflook ragfijn
- Snipper het uitje zo fijn mogelijk
- En roer dit door de mayonaise,
- Maak de saus op smaak met zout, peper, suiker en mosterd ( hoeveelheid is persoonlijk )
- Voeg tenslotte iets room en fijngehakte peterselie toe
Serveertip:
- Gebruik knoflooksaus bij de barbecue, fondue of gourmet
- Of zomaar bij gebakken aardappelen of patat
Categorie: Sauzen
Ingrediënten: fritessaus, knoflook, mayonaise, mosterd, peterselie, room, suiker, uien
Was het lekker? Deel dit recept: