Tartaarsaus

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 3 dl mayonaise
  • 2 hardgekookte eieren
  • 1 theelepel mosterd
  • Peper en zout
  • 2 stuks augurken
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 kleine ui
  • Dragon, peterselie bieslook

Bereidingswijze ven dit recept:

  1. Hak het uitje, augurken en de kappertjes in ragfijne blokjes
  2. Snij de hardgekookte eieren in blokjes
  3. Hak de dragon, peterselie en bieslook fijn
  4. Doe de mayonaise in een kom
  5. Voeg daar aan toe: mosterd, zout, peper
  6. Roer dit door elkaar
  7. Vervolgens de eieren, kappertjes, augurken, ui, en de tuinkruiden
  8. Voorzichtig erdoor roeren

Serveertip:

  • Serveer tartaarsaus bij gebakken vis en kibbeling

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *