Chocoladebavarois

Bereidingstijd: 20 minuten

Benodigdheden voor dit recept

  • 5 dl melk
  • 100 gram suiker
  • 8 gram gelatine
  • 1/4 liter slagroom
  • 5 cl water
  • 3 eetlepels cacao poeder

Bereidingswijze voor dit gerecht

  1. Kook de melk met de suiker en de cacao poeder
  2. Los de gelatine op in 5 cl warm water
  3. En roer deze door de hete massa
  4. Laat alles alles afkoelen, totdat de massa gaat geleren
  5. Geleren is dat de massa lobbig dik wordt
  6. Slagroom opkloppen, en deze door de massa heen spatelen
  7. In een nat gemaakte vorm gieten,
  8. 12 uur laten op stijven
  9. Gebruik warm water om de bavarois te lossen

Serveertip

Categorie: Nagerechten
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *